Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ COOKIES ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English Spanish

 
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
facebook
ΠΡΟΦΙΛ
 

 

Το Mina Tours λειτουργεί για περισσότερα από είκοσι χρόνια, ιδρύθηκε από τον Hanna Wafai στην Αθήνα το 1989 και είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία στον τομέα του. Παρέχει ποιοτικό τουρισμό και ταξιδιωτικές υπηρεσιές τόσο για διεθνείς και εγχώριους ταξιδιώτες.
Η εταιρεία μας σέβεται και ακολουθεί τους παραδοσιακούς τρόπους ταξιδίων, όπως το back-to-back ναυλομένες πτήσεις, αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει την πλήρη υποδομή για το νέο τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων (on-line κρατήσεις για όλες τις υπηρεσίες, δυναμική υποστήριξη πακέτων κλπ ...). Με τον ίδιο τρόπο που εμπλεκόμαστε στην μαζική παραγωγή (τεράστια εγγυημένα συμβόλαια εταιριών ναυλωμένων πτήσεων και ισχυρές συμφονίες με τα ξενοδοχεία), αλλά και παρέχει τις πλήρεις υπηρεσίες για μεμονωμένους πελάτες, σε διαμονή, ειδικά συνδυασμένων προγραμμάτων, καθώς και για τις ομάδες των ειδικών ενδιαφερόντων .
Η αποστολή μας είναι να πείσουμε κάθε πελάτη να έρθει πίσω στην Ελλάδα και να συνιστήσει την Ελλάδα σε περισσότερους φίλους. Χρόνια εμπειρίας προστέθηκαν με τη δημιουργικότητά μας και χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, μας έχουν κάνει ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορία. Διατηρείται πάντα το σύνθημα "η ικανοποίηση τω ν πελατών μας είναι η προτεραιότητα μας". Φροντίζουμε κάθε βήμα των πελατών με: Παροχή με τις καλύτερες υπηρεσίες, οργανωμένες ξεναγίσεις, Γρήγορη απόκριση σε όλες τις επείγουσες καταστάσεις, Ολοήμερη 24/24 ώρες επικοινωνία.
Παρέχουμε:
Εισιτήρια: Κράτηση και έκδοση εισιτηρίων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Διαμονή ξενοδοχείου: Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία, βίλες και στούντιο για τη διαμονή σας σε όλη την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Συρία, τους Αγίους Τόπους, Ιταλία ... κλπ.
Μεμονωμένα οργανωμένα πακέτα: Δημιουργούμε βήμα προς βήμα το μεμονωμένο ταξίδι σας από το αεροπορικό εισιτήριο, τη διαμονή σε ξενοδοχεία και τις οργανωμένες περιηγήσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Οργανωμένα πακέτα: Μπορείτε να συμμετάσχετε σε οργανωμένες ομάδες και να απολαύσετε το ταξίδι σας, πάντα με τα καλύτερα ξενοδοχεία και με τις καλύτερες ξεναγήσεις.
Ειδικά διευθετημένες πακέτα: Εάν το ενδιαφέρον σας για τη χώρα εστιάζεται σε μια ειδική πτυχή, όπως μουσεία, φύση, ειδικές δραστηριότητες, θρησκεία ή περισσότερα, μπορούμε να οργανώσουμε για σας ένα υψηλής ποιότητας πακέτο με βάση τις ανάγκες σας.

Οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι μπορούν να απολαύσουν τα πολλά πακέτα απόδραση για το Σαββατοκύριακο, που τους επιτρέπουν να εγκαταλείψουν τα κέντρα και να δοκιμάσουν μερικά από τις πολλές φυσικές και πολιτιστικές πτυχές στην Ελλάδα.

Το Mina Tours είναι μέλος στους ακόλουθους οργανισμούς:
I.A.T.A. - International Air Travel Association
H.A.T.T.A. - Hellenic Association of Travel & Tourism Agents
U.F.T.A.A. - Universal Federation of Travel Agents Association
P.E.T.A.G.A. - Greek Union of Air Travel Agencies

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
SSL Certificates